INFORMATIE EXPOSITIE

Expositie schilderijen van Jan Jippe van Herrikhuijzen bij Casa Casla

Stad Centrum – In Casa Casla aan het Weerwaterplein 3 wordt 4 juni 2023 van 14.00 – 17.00  uur de schilderijen-expositie getiteld “Een schijnsel van licht” geopend

In deze tentoonstelling toont Jan Jippe de toeschouwers een 40-tal schilderijen uit zijn veelzijdige oeuvre. In veel van zijn werken staat de zoekende mens centraal. Met zijn verhalende schilderijen nodigt hij de kijkers uit een spirituele, filosofische of maçonnieke reis naar binnen te maken, voorbij de alledaagse façade van een verwarde wereld.

Opvallend zijn de verschillende stijlen die Jan Jippe toepast: (sur)realistisch, illustratief, grafisch, abstract of een combinatie van deze stijlen. Het gaat daarbij steeds om het verhaal achter de verbeelding en om de mens zoekend naar een schijnsel van licht.
Naast zijn grafische opleiding en zijn opleiding tot docent creatieve vorming volgde de kunstenaar verschillende masterclasses bij Talens.

Ook op de zondagen 18 en 25 juni is Jan Jippe van 14.00 tot 17.00 uur aanwezig om gasten rond te leiden langs zijn expositie.

Meer informatie op www.casacasla.nl en op www.janjippe.nl.

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someone

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>